Welkom bij Het Zonneboertje!

De zonnepanelen van Denim Solar zijn PFAS Vrij

Waarom is PFAS-vrij zo belangrijk? En wat is PFAS eigenlijk?

PFAS is een chemische stof met zeer krachtige eigenschappen. Het is water- en vetafstotend, kan tegen enorme hitte en is UV-bestendig. En dat heeft zo zijn voordelen. Denk aan je regenjas, je koekenpan, waterproof make-up én je zonnepaneel. Wat? PFAS in mijn zonnepaneel? Ja zeker, het wordt vaak gebruikt als stof in bijvoorbeeld de folie die aan de achterzijde van je paneel zit en het paneel beschermt tegen UV-straling, vocht, wind, stof etc. Wel zo handig als een product ruim 30 jaar op je dak ligt.

Maar wat is dan het probleem van dit super stofje?
Zijn kracht is ook zijn zwaktebod, PFAS is namelijk zo krachtig dat het bijna niet afbreekbaar is. Het is zo krachtig dat, zoals ze het in het NPO-programma – NPO op 3 – zeggen: “bacteriën er niet eens aan beginnen”. En daar zit het probleem. PFAS kunnen in het milieu terecht komen via de lucht of via afvalwater van fabrieken die deze stoffen gebruiken. Het breekt vervolgens niet af in de natuur waardoor het in kleine hoeveelheden in voedsel en drinkwater terecht komen.

Kies daarom voor PFAS Vrije zonnepanelen
En dat is precies waar wij als Denim Solar Partner invloed op hebben. Het Zonneboertje heeft bewust voor zonnepanelen van Denim gekozen omdat Denim al sinds Januari 2022 PFAS-vrij produceren. Ja ook die met een folie achterplaat, wel zo duurzaam!

En als je dan kiest voor PFAS-vrije zonnepanelen, stap dan ook meteen over op PFAS-vrije gebruiksartikelen, denk aan waterproof make-up, ski-wax, bekijk je magnetron maaltijdverpakking etc. Kies bewust duurzaam!

Waarom kiezen voor Het Zonneboertje?

Denim 450 all black 182cells 110402

Deze All Black-panelen zijn esthetische hoogvliegers die elk dak in stijl afkleden. Met de zwarte frames en het zwarte interieur stralen ze elegantie uit. Ze zijn iets duurder, maar dan heb je ook wat. Dus, wat wordt het, zwart of zwart?

25_years_blue.png

Denim werkt met twee soorten garantie. Productgarantie voor defecten van het product, en Vermogensgarantie om de opbrengst ervan te garanderen. Denim bestaat al sinds 2008 en is onderdeel van Solarclarity Group, de grootste online PV-distributeur in Europa. Geen zorgen dus, want hierdoor is bij Denim je garantie goed geregeld.

Denim-glas-glas-1.png

Keep it glassy!

Uhmmm, wat? In gewonemensentaal: N-type betekent een hogere opbrengst per vierkante meter. En bifaciale panelen betekent dat deze zonnepanelen beide zijden gebruiken om energie op te wekken en dus veel efficiënter zijn. Tel daar het esthetische zwarte design bij op, en zie daar je nieuwe panelen stralen.

Contact

Telefoonnummer:
(036) 760 7080

Adres:
Kweekgrasstraat 30, 1313 BX Almere

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*