Welkom bij Het Zonneboertje!

Het Zonneboertje is Denim Solar partner

Saai is goed

Zonnepanelen worden nogal eens overschaduwd door onnodig veel technische informatie. Gevolg? Jij als consument ziet door de wolken de zon niet meer. Terwijl jij als consument gewoon zonnepanelen wilt die werken. Die garantie bieden. Zonnepanelen waar je geen omkijken naar hebt. Daarom vervallen we niet in technisch jargon, maar houden we het simpel. Beter gezegd: saai. Want saai werkt en levert. Van service en garantie tot product.

 

Denim Panelen met een hoog rendement dat functionaliteit combineert met een mooi design. Door de betrouwbaarheidvan deze panelen is het een passende oplossing voor verschillende residentiƫle daken.

 

Denim panelen met 25 jaar productgarantie. 30 jaar lang een lineaire prestatie garantie. Altijd verzekerd van een goede opbrengst dankzij de lange productgarantie tot 25 jaar. Na 30 jaar garandeert Denim een vermogensgarantie van 87.4%.

Waarom kiezen voor Het Zonneboertje?

Denim 450 all black 182cells 110402

Deze All Black-panelen zijn esthetische hoogvliegers die elk dak in stijl afkleden. Met de zwarte frames en het zwarte interieur stralen ze elegantie uit. Ze zijn iets duurder, maar dan heb je ook wat. Dus, wat wordt het, zwart of zwart?

25_years_blue.png

Denim werkt met twee soorten garantie. Productgarantie voor defecten van het product, en Vermogensgarantie om de opbrengst ervan te garanderen. Denim bestaat al sinds 2008 en is onderdeel van Solarclarity Group, de grootste online PV-distributeur in Europa. Geen zorgen dus, want hierdoor is bij Denim je garantie goed geregeld.

Denim-glas-glas-1.png

Keep it glassy!

Uhmmm, wat? In gewonemensentaal: N-type betekent een hogere opbrengst per vierkante meter. En bifaciale panelen betekent dat deze zonnepanelen beide zijden gebruiken om energie op te wekken en dus veel efficiƫnter zijn. Tel daar het esthetische zwarte design bij op, en zie daar je nieuwe panelen stralen.

Contact

Telefoonnummer:
(036) 760 7080

Adres:
Kweekgrasstraat 30, 1313 BX Almere

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*